Hoe kwalificeer ik mij voor de Ultimate Strong Men Handball BATTLE?

 

Wanneer mag je meedoen?

De Handball Battles worden georganiseerd voor jongens tussen de 11 en 14 jaar. Handballers, maar vooral ook niet handballers. Als je op 10-jarige leeftijd in de D-jeugd speelt of als 15-jarige in de C-jeugd mag je ook meedoen. Je hoeft geen groot handbaltalent te zijn, als je maar van een uitdaging houdt en je grenzen wilt verleggen! Het is ook een uitgelezen kans om je vrienden, buurjongens of neven te laten zien hoe leuk handbal is. Neem dus vooral een introducé mee! Deelname aan de Battles is geheel gratis.

 

Wat heb je nodig als je deelneemt aan een Battle?

Allereest veel zin! Daarnaast is het handig om sportkleding, douchespullen en een bidon mee te nemen. Als je een handbal hebt, komt deze altijd van pas. Zo niet, geen probleem!

 

Hoe scoor je punten voor het scorebord?

Scoren tijdens de Battle!
Bij alle Strong Men Handball Battles zijn op dezelfde manier punten te verdienen. Elke Battle bestaat uit 8 onderdelen waarop je maximaal 50 punten kunt scoren. Bij sommige onderdelen strijd je individueel tegen andere jongens en bij andere onderdelen werk je als team samen.

 

Neem een introducé mee!
WANNEER JE ALS DEELNEMER INTRODUCÉS (NIET-HANDBALLERS) MEENEEMT NAAR DE HANDBALL BATTLE, DAN KRIJG JE PER INTRODUCÉ DIRECT 100 PUNTEN BONUS VOOR OP HET SCOREBORD! Ook jouw introducé krijgt 100 punten.
Bij sommige Battles kan het meenemen van een introducé verplicht zijn. Dit wordt aangegeven op het aanmeldformulier.

 

Let op!
Heb jij je aangemeld, maar ben je niet aanwezig en hebben wij geen afmelding van je gekregen, verlies je 250 punten. Afmelden kan tot een uur voor de Battle.

 

In de tabel staat het nog een keer op een rijtje:

Hoe scoor ik punten?Strong Men Handball Battle
Introducé100 punten per introducé
Scoren tijdens de BattleIndividuele oefeningen:

1e wint 50 punten
2e wint 40 punten
3e wint 30 punten
4e wint 20 punten
5e wint 10 punten

Oefeningen in teams:
Winnende team 50 punten
Verliezende team 20 punten

 


Hoe kwalificeer ik mij voor de ultimate Strong Men Handball BATTLE?

Als je op 1 juli 2020 bij de beste 40 jongens op het scorebord van jouw leeftijdscategorie staat, mag je mee doen met de Ultimate Strong Men Handball Battle, waarbij je mooie prijzen kunt winnen! Let op: 10 en 15-jarige kunnen wel punten scoren, maar komen niet in aanmerking voor de Ultimate Strong Men Handball Battle. De krachtsverschillen binnen de competitie blijven hierdoor gelijkwaardig.